Sammenligne kredittkort for 2014

Ubegrenset Kredittkort? Benytt skjemaet nedenfor for å sammenligne de ulike kredittkortene på markedet. Når du har funnet et du ønsker å søke på, trykk SØK-knappen.

Kredittkort Kredittgrense Årsgebyr Rentefri kreditt Effektiv rente Minibank gebyr Kortinfo
365 Privat 50.000 0 kr 45 dager 25,21% 35 kr + 1,5% MasterCard Søk
Shell 75.000 0 kr 50 dager 26,05% 4% min. 40 kr MasterCard Søk
Norwegian 100.000 0 kr 45 dager 23,10% 39 kr VISA Søk
VIP Credit Card 100.000 0 kr 50 dager 22,90% 0 kr VISA Søk
Flexi Visa 100.000 0 kr 50 dager 25,33% 40 kr + 1,5% VISA Søk
Ikano Visa 100.000 0 kr 50 dager 20,10% 35 kr + 1% VISA Søk

 

Fornøyde kunder

Jeg bestilte et av kredittkortene jeg fant på Beste Kredittkort 2014. Sammenlignet flere ulike kredittkort og sjekket effektiv rente, kredittgrense og mer. Kortet jeg til slutt valgte holdt nøyaktig det det lovet.
Tommy Andersen
Tommy Andersen
Majorstua
Jeg ville ha et kredittkort fordi det kan være kjekt på feriereiser og lignende. Fant et kredittkort på Beste Kredittkort 2014 som jeg er veldig fornøyd med. Takk for god service!
Hanne Nyqvist
Hanne Nyqvist
Frogner
Brukte Beste Kredittkort 2014 for å finne kredittkortet jeg nå bruker til mindre innkjøp og ferier. Er veldig godt fornøyd med kortet og servicen.
Karin Syversen
Karin Syversen
St. Hanshaugen

Det finnes over 300 kredittkort på det norske markedet i 2014. Disse blir utstedt både fra vanlige banker og uavhengige kortselskaper. Vi har samlet alle viktige data i oversikten slik at du kan orientere deg. Sammenlign kredittkort og enkelt finn det beste kredittkortet for deg i 2014. Du kan spare tusenvis av kroner hvert år ved å bruke «riktig» kort – dette gjennom eksklusive fordeler som tilgang på flyplasslounger, drivstoffrabatt, utvalgte tilbud, gratis reise- og avbestillingsforsikring og cashback. Dette er bare et lite utvalg av fordelene du kan få, det finnes mange flere. Før du bestiller ett eller flere kredittkort bør du tenke nøye over hvilke fordeler du kommer til å bruke.

Dataene i oversikten ovenfor hentes fra Finansportalen og kredittkortselskapene selv. Alle data oppdateres jevnlig og er oppdatert for 2014. Se den komplette oversikten over Norges beste kredittkort i 2014 i skjemaet ovenfor. Du kan selvsagt ha flere kredittkort, men pass på at du ikke mister oversikten over pengebruken. Kredittkort er ikke farlig, så lenge du bruker det på riktig måte. Faktisk gir kredittkort deg både økonomisk frihet og bedre rettigheter. Men husk å betale i tide!

Hvem kan søke om kredittkort?

For å kunne søke om kredittkort i 2014 må følgende kriterier oppfylles:

  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker mot deg
  • Du må være eldre enn aldersgrensen for det aktuelle kortet, normalt sett 21 år gammel
  • Du må være norsk statsborger og ha bodd i Norge de tre siste årene
  • Noen kredittkort har inntektskrav, men ikke alle

I 2014 og utover kommer det til å bli mer og mer viktig å tenke på økonomien. Akkurat nå ser verdensøkonomien ustabil ut, men heldigvis er vi i Norge i en gunstig situasjon hvor vi kan stå støtt lenge selv om økonomien generelt begynner å sjelve litt.

Selv om du velger en av våre anbefalinger av beste kredittkort i 2014, kan det hende at du bør vurdere et forbrukslån istedenfor. Dette kommer naturligvis an på hvor fort du klarer å nedbetale kredittkortet. Hvis du bruker lang tid kommer du sannsynligvis bedre ut av det med et forbrukslån. Klarer du derimot å tilbakebetale kreditten fort, og gjerne innen de gebyrfrie dagene har gått ut, er det ingen tvil om hva du bør velge – da går du selvfølgelig for et kredittkort med gunstig rente.

Så lenge du har kontroll på egen økonomi, er kredittkort uansett en fordel. Testvinneren er for eksempel et kort du kan spare mye penger på i løpet av et år. Husk bare å betale tilbake så fort du kan!